PMs not sending - SaltwaterCentral.Com

Post new topic   Reply to topic
 

BlueWaterMan
Posts: 43
Reply with quote
Thu Dec 08, 2022 4:09 am
When I try to send a PM to another user I am getting the following message: "Ran into problems sending Mail. Response: 530 Must issue a STARTTLS command first"

Any help is appreciated
_________________
\"Bustin\' Loose\" 23\' SeaKing
  
View user's profile Send private message

Capt_Dave
Posts: 12354
Location: Cape Fear, NC
Reply with quote
Thu Dec 08, 2022 8:52 am
Thank you for the heads up.

Can you pm me with who you are trying to PM so I can try to recreate it
_________________
Captain Dave Tilley
910-264-3973

Let\'s go kill something!
Carolina Beach Fishing Charters
  
View user's profile Send private message Send e-mail

BlueWaterMan
Posts: 43
Reply with quote
Thu Dec 08, 2022 6:50 pm
Capt. Dave,

I PM'ed you with the info you requested, but as of now the message is just sitting in the "Outbox" so the issue seems to be on my end. Thanks for checking.
_________________
\"Bustin\' Loose\" 23\' SeaKing
  
View user's profile Send private message

Capt_Dave
Posts: 12354
Location: Cape Fear, NC
Reply with quote
Fri Dec 09, 2022 6:27 pm
I received it.

Once it is I. The outbox someone has read it

Dave
_________________
Captain Dave Tilley
910-264-3973

Let\'s go kill something!
Carolina Beach Fishing Charters
  
View user's profile Send private message Send e-mail

BlueWaterMan
Posts: 43
Reply with quote
Sat Dec 10, 2022 4:46 pm
Ok. Got ya. Still same error when I try to PM him.
_________________
\"Bustin\' Loose\" 23\' SeaKing
  
View user's profile Send private message

Post new topic   Reply to topic


Jump to:   

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

PMs not sending - SaltwaterCentral.Com